Extra veiligheid en tribunes bij MXGP Arnhem

In het weekend van 19 en 20 augustus wordt de Nederlandse MXGP wedstrijd verreden in het Gelderse Arnhem. Motorsportpark Gelderland Midden wordt op meerdere punten klaar gestoomd voor deze grote wedstrijd. Het afgelopen jaar zijn er op meerdere plaatsen tunnels aangebracht zodat het publiek de wedstrijd op heel veel plaatsen kan volgen. Omdat deze tunnels veelal onder bulten zijn aangebracht heeft de club ook aan de veiligheid gedacht. Zo hebben ze bij het uitlopen van de tunnels kooien gemaakt zodat het publiek niet geraakt kan worden door een onverwacht incident als er een rijder buiten de baan schiet.
Naast de vele mooie staanplaatsen langs het circuit biedt Motorsportpark Gelderland Midden ook wat extra aan de bezoekers die de wedstrijd vanaf een tribune willen volgen. Zo worden er langs het circuit twee tribunes opgebouwd waarop de wedstrijd ook uitstekend te volgen is. Met deze tribunes zijn er meer dan 2500 zitplaatsen langs het circuit!
Tot slot, de voorverkoop loopt erg goed. De mensen die nu al een kaartje kopen kunnen profiteren van een minder lange wachtrij bij de kassa. Heb je nog geen kaartje, bestel dan nu uw tickets via de website www.mxgparnhem.nl