MXGP Arnhem wil duizenden mensen bereiken met groot digitaal beeldscherm

Met nog iets meer dan twee maanden te gaan tot aan de Nederlandse Grand Prix in Arnhem (19 en 20 augustus) is de organisatie in volle gang. Al het hele jaar zijn de club en de crew van Maarten Roos bezig om dingen op en langs de baan te verbeteren om het evenement tot een succes te maken. Zo zijn er een aantal extra tunnels aangekocht waardoor er voor het publiek veel meer ruimte is gekomen om niets van de actie te hoeven missen. Ook zijn er extra sproeiers langs het circuit geplaatst zodat de baan geheel stofvrij gehouden kan worden.

Een andere positief punt is dat de voorverkoop heel goed loopt. Met de voorverkoop kunt u niet alleen profiteren van korting maar door een kaartje in de voorverkoop te kopen bent u ook verzekerd van een minder lange wachttijd bij de kassa!

Om het evenement onder de ogen te krijgen van vele duizenden mensen heeft de club een digitaal reclame scherm op haar accommodatie geplaatst die vanaf de snelweg A50 duidelijk te zien is. Deze reclame kan niet gemist worden en zal dus bijdragen dat veel mensen op de hoogte zijn van de MXGP wedstrijd in Arnhem. Daarnaast is het voor u als bedrijf ook mogelijk om op dit scherm te staan. Mocht dit interessant zijn, neem dan contact op voor de mogelijkheden: info@mxgparnhem.nl

Voor meer informatie en tickets kunt u kijken op www.mxgparnhem.nl